Pita met kip en paprika’s

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal de barbecuesaus met het sap van de limoen, de cayennepeper en 1 eetlepel olijfolie. Voeg de in kleine reepjes gesneden kipfilets toe, meng, dek af en laat rusten.
  • 2 Maak intussen de saus: meng de mayonaise met de yoghurt, peper en zout.
  • 3 Snij de halve krop ijsbergsla in fijne sliertjes. Snij de paprika in kleine reepjes.
  • 4 Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote braadpan. Doe er de uitgelekte kip in en de paprikareepjes. Bak al roerend op vrij hoog vuur tot alles goed gebakken is. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer alle ingrediënten in aparte schaaltjes zodat iedereen zijn pita naar eigen smaak kan vullen (verwarm de broodjes intussen in de broodrooster).

Pita met kip en paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept