Pitabroodjes en roerei met spinazie en feta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de feta in kleine blokjes. Klop de eieren los met de room. Zet opzij.
  • 2 Snij de tomaten in plakjes, voeg 2 eetlepels olijfolie toe, de azijn, peper, zout en gehakt basilicum. Meng en zet opzij.
  • 3 Doe 2 eetlepels olie in een grote braadpan en stoof de spinazieblaadjes tot ze zacht zijn. Voeg dan de losgeklopte eieren toe en laat, regelmatig roerend, op zacht vuur stollen.
  • 4 Verwarm intussen de pitabroodjes in de broodrooster.
  • 5 Wanneer de eieren gestold en romig zijn, voeg dan de feta toe en meng. Neem van het vuur en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Dien meteen op met de in 2 gesneden broodjes en laat iedereen zelf zijn pita met de roereieren vullen. Serveer met de tomatensalade.

Pitabroodjes en roerei met spinazie en feta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept