Bananenbrood

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de havermout fijn tot meel. Houd 10 g apart en meng de rest met het amandelpoeder, het bakpoeder, de kaneel en het zout. Meng de eieren en het vanille-extract eronder.
  • 2 Prak de bananen fijn en meng deze eronder met 50 g walnoten en 50 g pecannoten. Schep tot slot de bosbessen er voorzichtig onder.
  • 3 Vet een springvorm in met de boter en bestuif met de overige haverbloem. Schep er het beslag in en bestrooi met de overige noten.
  • 4 Bak gaar in de oven gedurende ong. 30 min. Prik er met een satéprikker in en kijk of er deeg aanplakt. Indien er niets aanplakt, dan is de cake gaar.

Bananenbrood is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Witte koolsalade
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Witte koolsalade
15 min-
Bekijk recept