Brownies met intense chocoladesmaak

16
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm heel zachtjes. Voeg de gehakte chocolade toe en laat op zacht vuur smelten. Neem van het vuur wanneer alles gesmolten is en laat 2 minuten staan. Meng tot een heel gladde bereiding.
  • 3 Voeg de bloem toe, de suiker, het snuifje zout en de eierdooiers. Meng goed.
  • 4 Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder de bereiding.
  • 5 Stort het beslag in een kleine, vierkante, met bakpapier beklede vorm en laat 25 minuten in de oven bakken. Laat in de vorm afkoelen.
  • 6 Snij het gebak in 16 vierkantjes en serveer ze in papieren cakevormpjes.

Brownies met intense chocoladesmaak is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolate mud cake
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate cheesecake
100 min Nagerecht
Bekijk recept
Wicky Wacky Cake
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept