Taart met pecannoten

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Rol het vel zandtaartdeeg uit en bekleed je taartvorm ermee (behoud het bakpapier). Knip een cirkel uit een nieuw vel bakpapier ter grootte van de taartbodem en leg deze op het deeg. Bedek de bodem met gedroogde kikkererwten, andere gedroogde groenten (bonen …) of bakparels en bak de taartbodem voor gedurende 15 min.
  • 3 Klop ondertussen de boter glad met de suiker en voeg de eigelen toe, klop verder.
  • 4 Haal de taartbodem uit de oven en verwijder het bakpapier en de gedroogde groenten of bakparels. Vul de bodem met de vulling en werk af met de pecannoten.
  • 5 Bak de taart verder in de oven gedurende 20 min. Serveer de taart warm of op kamertemperatuur met een lepel zure room of een bolletje vanille-ijs.

Taart met pecannoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept