Tagliata op Florentijnse wijze
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
200 g jonge spinaziescheuten
2 rumsteak (± 200 g per stuk)
50 g rucola
100 g parmezaanschilfers
125 ml balsamicoazijn
250 g penne
4 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels olijfolie
300 g trostomaten
0,5 eetlepel boter
peper
zout
Bereiding
Kruid de steak met peper en schroei hem dicht in een hete pan met olijfolie (± 5 min.). Laat rusten.
Laat de balsamicoazijn inkoken tot siroop.
Kook de pasta al dente, laat afkoelen en vermeng met de olijfolie, de in stukjes gesneden tomaten en de rucola. Kruid met peper en zout.
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan.
Kruid het vlees met zout en snij het in sneetjes; dien op met de rucola, de spinazie en de pastasalade. Werk af met olijfolie, parmezaanschilfers, siroop en pijnboompitten.
Tagliata op Florentijnse wijze is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes »
Meatloaf »
Varkenskoteletten op Griekse wijze »
Citroenbouillon met gevulde pasta »
Biefstuk tagliata »
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje »
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas »
Panzanella »