Tagliata op Florentijnse wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de steak met peper en schroei hem dicht in een hete pan met olijfolie (± 5 min.). Laat rusten.
  • 2 Laat de balsamicoazijn inkoken tot siroop.
  • 3 Kook de pasta al dente, laat afkoelen en vermeng met de olijfolie, de in stukjes gesneden tomaten en de rucola. Kruid met peper en zout.
  • 4 Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan.
  • 5 Kruid het vlees met zout en snij het in sneetjes; dien op met de rucola, de spinazie en de pastasalade. Werk af met olijfolie, parmezaanschilfers, siroop en pijnboompitten.

Tagliata op Florentijnse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Biefstuk tagliata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept