Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 minuten en laat hem vervolgens 10 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
  • 2 Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
  • 3 Snij de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
  • 4 Snij het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
  • 5 Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.

Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuk tagliata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept