Tartaar van tomaten

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gepelde tomaten in blokjes en verwijder de pitten. Hak de kappertjes en de ansjovis, de sjalot, het knof- en bieslook.
  • 2 Meng in een slakom met olijfolie en azijn, peper en zout.
  • 3 Laat gedurende 30 minuten marineren op een koele plaats.
  • 4 Schik met behulp van een vormpje op het bord.

Tartaar van tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept