Chateaubriand op de grill met groenten

2
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie. Leg opzij.
  • 3 Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes. Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
  • 4 Maak intussen de mojo verde: doe de koriander, de knoflook en de wittewijnazijn in een blender en mix tot je een dikke saus bekomt.
  • 5 Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
  • 6 Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.

Chateaubriand op de grill met groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chateaubriand met roompaté en truffelcroutons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundbrochettes met kruidige yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met chimichurri
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met rundvlees, halloumi en aubergines
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept