Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
  • 2 Maak de paprika’s schoon en snij ze dan in repen. Snij de ui vertikaal doormidden en vervolgens in halve ringen. Doe alles in een grote ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed. Verdeel gelijkmatig over de schotel.
  • 3 Prik met een vork enkele gaatjes in de chipolata’s, leg ze op de groenten en bestrooi met de in stukjes gehakte rozemarijntakjes. Zet 30 min. in de oven, draai de worsten halverwege de baktijd om.
  • 4 Serveer warm met een aardappelsalade met vinaigrette of simpelweg met knapperig brood.

Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met bacon, chipolata's en tomaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kruidige chipolata groenteschotel met bulgur
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept