Cobbler met peren en gember

6
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof op een flink vuur de in blokjes gesneden peren aan in een grote bakpan met een nootje boter.
  • 2 Doe er, wanneer ze goudbruin zijn, de geraspte gember en de basterdsuiker bij; meng 1 min. en giet in een ovenschotel.
  • 3 Meng de bloem, de suiker, het baking powder en het zout in een slakom.
  • 4 Doe daarbij de in blokjes gesneden boter en kneed met de vingertoppen al wrijvend, zoals voor een crumble.
  • 5 Maak een kuiltje in het midden en giet daarin het met de melk opgeklopte ei.
  • 6 Meng met een vork tot een kruimelig deeg.
  • 7 Leg deegvingers met een tussenruimte op de peren, zonder ze volledig te bedekken.
  • 8 Laat 25 min. goudbruin bakken in de oven (voorverwarmd op th. 6 -180°C).
  • 9 Dien lauw of koud op, eventueel met room of vanilleijs.

Cobbler met peren en gember is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofschotel met scones (cobbler)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cobbler met nectarines en rode bessen
Nagerecht
Bekijk recept
Jamie's Fruit Cobbler
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Whisky Cobbler
Bekijk recept