Côte a l'os grillen

6
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de kruidenboter: snijd de pomodori, vermeng met de boter en de oregano en leg minstens 1 u in de koelkast. Deze kruidenboter is de beste vriend van je côte à l'os.
  • 2 Maak een mengsel van peper, zout, olijfolie en tijm en smeer er de côte à l'os mee in.
  • 3 Laat een grillpan heet worden.
  • 4 Bak de ene kant van de côte à l'os gedurende 5 min. Draai om en bak de andere kant gedurende 5 min.

Côte a l'os grillen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Côte à l’os, gegrilde groene asperges en rode wijnsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met chimichurri
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ierse côte à l'os met gekarameliseerde groene kool en whiskeysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde côte à l'os met tomaten-paprikasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept