Thaise zalmkoekjes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zalm uitlekken en druk hem met de vingers uit om er zoveel mogelijk vocht uit te halen. Doe de vis in een mengkom met het ei, de kafferlimoenblaadjes, de kokosmelk, de vissaus, de rode currypasta, de komijn, het korianderpoeder en de blonde cassonade. Mix alles tot een homogene pasta. Doe in een diep bord.
  • 2 Hak de stengeluien, de gember en de look fijn. Doe ze met de panko bij de vispasta. De pasta moet dik maar soepel zijn.
  • 3 Doe de komkommer (ontpit en in schijfjes gesneden), de fijngesneden peper, de rijstazijn en de rietsuiker in een slakom. Zout en meng. Voeg er de in reepjes gehakte Romeinse sla bij.
  • 4 Verwarm een bodempje frituurolie in een pan. Doe er schepjes vispasta bij en bak goudbruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenrol. Serveer de zalmkoekjes met sla, verse koriander en kwartjes limoen.

Thaise zalmkoekjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmkoekjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met dille-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met vijfkleurengroente
30 min-
Bekijk recept
Warme Krokante Zalmkoekjes
30-60 min -
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept