Steak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruiden

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid met peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten marineren en overgiet regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de filets.
  • 2 Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
  • 3 Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden. Meng door de aardappelsalade.
  • 4 Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.

Steak van gemarineerde rauwe zalm, aardappelen en verse kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept