Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een ruime hoeveelheid licht gezouten water in een kookpot.
  • 2 Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote, diepe pan en doe er de gesnipperde ui, de grof geraspte wortelen en het gehakt in. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak op vrij hoog vuur. Gebruik een spatel om het geheel in kleinere stukken te breken. Voeg, wanneer alles lichtbruin gebakken is, de tomatensaus toe, peper en zout. Giet 5 cl water in elke bokaal, sluit de bokalen, schud en voeg het water toe aan de saus. Laat zachtjes sudderen.
  • 3 Voeg 2 eetlepels olijfolie toe aan het kookwater en kook er de spaghetti gelijktijdig “al dente” in. Giet de spaghetti af en dien onmiddellijk op met de bolognaisesaus. Serveer met geraspte parmezaan.

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept