Varkensreepjes met mosterd op grootmoeders wijze

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de fijngesnipperde sjalot in 1 eetlepel olie in een kleine steelpan op zacht vuur. Voeg na 5 min. de witte wijn toe en laat voor de helft inkoken op middelhoog vuur.
  • 2 Snij ondertussen het vlees in fijne reepjes en bak ze op hoog vuur in een grote braadpan met boter en 1 eetlepel olie.
  • 3 Doe de room, de mosterd en de bieslook bij de sjalotten in de steelpan. Meng, giet alles in de braadpan en roer de aanbaksels los.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en serveer meteen met een groene groente en mini-rösti of verse pasta.

Varkensreepjes met mosterd op grootmoeders wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept