Yakitori

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 8 houten brochettestokjes 30 minuten op voorhand weken in koud water.
  • 2 Breng in een steelpan de sake, de mirin, de sojasaus en de suiker zachtjes aan de kook en neem van het vuur.
  • 3 Snij de kipfilets in blokjes en de lente-uitjes in stukjes van 3 cm. Steek ze afwisselend op de brochettestokjes. Bestrijk ze met de saus.
  • 4 Laat de brochettes op de barbecue of onder de ovengrill roosteren. Draai ze geregeld om en bestrijk ze regelmatig met de saus.
  • 5 Serveer warm met rijst.

Yakitori is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Yakitori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip yakitori
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yakitori
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse groenterijst met yakitori
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yakitori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip yakitori
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yakitori
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse groenterijst met yakitori
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept