Oesters ‘Bloody Mary’

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters voorzichtig en schraap ze los. (Of koop ze geopend.) Bewaar de delicate zeevruchten op ijs.
  • 2 Meng en/of mix de vodka, het tomatensap en het citroensap.
  • 3 Kruid de bloody mary-mix met Engelse saus, wat hete tabasco (naar smaak) en een bescheiden snuif selderzout. Beperk de hoeveelheid zout. De oesters smaken van nature zilt.
  • 4 Pluk takjes jong en zacht selderloof uit het hart van een groene selder.
  • 5 Lepel - vlak voor het serveren - over elke oester een beetje van de bloody mary-mix. Werk elke schelp af met een blaadje jong selderloof.

Oesters ‘Bloody Mary’ is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mosselen Bloody Mary
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept