Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Schaaf de kaas in schilfers.
  • 3 Snij de champignons in stukken en de ui in reepjes. Bak ze in de olie in een grote pan tot ze lichtbruin zijn.
  • 4 Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Giet het mengsel in de pan en laat op middelhoog vuur stollen volgens eigen smaak.
  • 5 Maak intussen de salade klaar met de fijnproeverssla, de komkommer, 3 eetlepels olie, de azijn en een beetje zout.
  • 6 Bestrooi de omelet met de goudaschilfers en neem van het vuur. Laat 1 minuut rusten.
  • 7 Serveer meteen met de salade en het knapperige stokbrood.

Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti-omelet
20 min
Bekijk recept
Bataafse miniflappen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Big burger met kruidige saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept