Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Recept: Wentel het vlees in de bloem, zodat het verkleurt. Haal de bloem weg en voeg de uien en look toe.
  • 2 Wentel het vlees in de bloem, zodat het verkleurt. Haal de bloem weg en voeg de uien en look toe.
  • 3 Bevochtig het vlees met tomatenpuree en groentebouillon (blokje en water).
  • 4 Was intussen de groene koolbladeren en laat ze 10 min. in gezouten kokend water garen.
  • 5 Wrijf de Hokkaidopompoen schoon (biogroenten moeten niet worden geschild), versnijd hem en meng met olijfolie en komijn.
  • 6 Schik in een ovenschotel de koolbladeren, het ontbeende vlees en een beetje kookvocht.
  • 7 Plaats de ovenschotel 30 minuten lang in de oven, totdat de Hokkaidopompoen volledig gaar is. Dien op met de rest van het vocht.

Ossobucco van rund met kool, hokkaidopompoen en komijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geurige ossobucco van lam
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco Van Varkensfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Ossobucco
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobucco Van Kalkoen Met Spaghetti
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept