Aspergequiche met zalm en waterkers

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de uiteinden van de asperges, schil ze en snijd in hele fijne schuine plakjes.
  • 3 Zet een pan op het vuur met de olijfolie en bak de asperges er even in op. Kruid met zwarte peper van de molen en zout. Let op, de asperges moeten niet helemaal gaar zijn, ze garen verder in de oven.
  • 4 Hak de waterkers grof en meng met de asperges.
  • 5 Bedek een quichevorm met bakpapier en leg daarop het kruimeldeeg.
  • 6 Vul de quiche met de asperge-waterkersvulling. Leg het zalmhaasje erbovenop.
  • 7 Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout, en overgiet er de groenten mee.
  • 8 Schik de eidooier op de groenten en bak de quiche in de oven gedurende 25 à 30 minuten. Haal de quiche uit de oven en bestrooi met grof zeezout.

Aspergequiche met zalm en waterkers is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse aspergequiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met lente-uien
60 min
Bekijk recept