IJslands vispannetje

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Meng de vissoep met de room en laat op een matig vuur 10 min. inkoken tot een dikke saus.
  • 3 Stoof de groenten ondertussen samen met de geperste look 5 min. in de boter. Neem van het vuur, voeg de in blokjes gesneden vis en de zeevruchten toe. Kruid met peper en zout.
  • 4 Verdeel alles over individuele ovenschaaltjes en overgiet met de saus. Bestrooi met de geraspte kaas.
  • 5 Laat 15 min. gratineren in de oven.
  • 6 Bestrooi met peterselie en serveer warm.

IJslands vispannetje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstamppot 2
0 min
Bekijk recept

Garnalen Met Zeekraal
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept