Zalm in papillot à la caprese

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6/180°C.
  • 2 Snij 4 grote rechthoeken uit bakpapier of aluminiumfolie. Plooi dubbel, zodat je vierkanten krijgt. Giet 1 koffielepel olijfolie in het midden van elk vierkant, leg er een stuk zalm op en kruid met peper en zout.
  • 3 Snij de tomaten en mozzarella in schijfjes en schik ze afwisselend op de stukken zalm. Kruid met peper en zout, overgiet met 1 koffielepel olie en bestrooi met fijngesneden basilicum.
  • 4 Sluit de papilottes, leg ze op een ovenschaal en laat ze 15 minuten bakken in de oven. Serveer de warme vis met nog wat basilicum en rijst.

Zalm in papillot à la caprese is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla Caprese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caprese-salade met gegrilde nectarine
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paprika-tomaat-salsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept