Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een kookpot. Voeg 1 L water en de verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg de in fijne reepjes gesneden venkel (bewaar het loof) toe. Laat 15 minuten zacht koken met halfopen deksel.
  • 2 Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout en serveer warm, versierd met het venkelloof.

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenpanspotje van roodbaars met Chinese kool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans eenpanspotje met salami, kip en scampi's
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept