Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediƫnten
600 g roodbaarsfilets
1 venkel
800 g aardappelen
200 g diepgevroren erwten
2 blokjes visbouillon
peper en zout
Bereiding
Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een kookpot. Voeg 1 L water en de verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg de in fijne reepjes gesneden venkel (bewaar het loof) toe. Laat 15 minuten zacht koken met halfopen deksel.
Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.
Breng op smaak met peper en zout en serveer warm, versierd met het venkelloof.
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelpuree »
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten »
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool »
Gepofte aardappel met weekendtoppings »
Eenpanspotje van roodbaars met Chinese kool »
Spaans eenpanspotje met salami, kip en scampi's »