Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een kookpot. Voeg 1 L water en de verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg de in fijne reepjes gesneden venkel (bewaar het loof) toe. Laat 15 minuten zacht koken met halfopen deksel.
  2. Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.
  3. Breng op smaak met peper en zout en serveer warm, versierd met het venkelloof.
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen is een recept van Delhaize

Receptenzoeker