Schol met pompelmoesboter
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
2 schollen van ong. 400 g per stuk
2 roze pompelmoezen bio
8 blaadjes groene selder
120 g boter op kamertemperatuur
zwarte peper
zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Spoel 1 pompelmoes en snijd in fijne sneetjes.
Snipper de selderblaadjes fijn, meng met de boter en kruid met peper en zout.
Spoel de schollen en dep droog. Vul de vissen met 1/3 van de selderboter. Smeer de rest uit over de vissen en bevochtig met het sap van de resterende pompelmoes. Schik de sneetjes pompelmoes op de schollen.
Bak gaar in de oven gedurende ong. 18 min. en bevochtig regelmatig met het braadvocht.
Haal de vis uit de oven en serveer meteen.
Schol met pompelmoesboter is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken schol met druivendressing »
Schol met tjap tjoy »
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn »
Gebakken schol met vers fruit »