Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier. Leg er de schelvisfilets op. Zout en peper. Meng de rijst met de in stukken gesneden chorizo. Verdeel over de vis en bak gedurende 15 min. in de oven.
  • 2 Stoom de suikererwten gedurende 8 min.
  • 3 Blancheer alle kruiden 2 min. in kokend water. Droog af en meng met de limoen, het venkelpoeder en de olie. Zout en peper. Giet over de suikererwten en meng.
  • 4 Dien de visfilets op met de suikererwten.

Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept