Sorbet van perzik met roséwijn

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de perziken in twee en verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees in stukken.
  • 2 Mix ze met de roséwijn, de suiker en het citroensap. Klop het eiwit tot sneeuw en roer onder de perzikenmoes.
  • 3 Giet het mengsel in een grote hermetisch afsluitbare diepvriesdoos. Sluit de kom en plaats deze in de diepvriezer. Na een uur meng je het ijs met een vork. Herhaal deze werkwijze twee of drie keer tot de sorbet bevroren, maar nog steeds smeuïg is.
  • 4 Dien zo op of met enkele stukjes vers fruit.

Sorbet van perzik met roséwijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper
30 min Nagerecht
Bekijk recept
IJspunch met roséwijn en watermeloen
Snack
Bekijk recept
Gebakken Perziken En Abrikozen Met Sausje Van Rosewijn
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken Perziken En Abrikozen Met Sausje Van Rosewijn
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept