Sint-jakobssalade met hazelnoten

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een kleine bokaal en doe er vervolgens in: de azijn, peper en zout, de mosterd en de 2 soorten olie. Sluit en schud krachtig.
  • 2 Hak de hazelnoten grof. Verdeel de sla over de borden.
  • 3 Snij de sint-jakobsnoten horizontaal doormidden. Schroei ze heel kort aan beide kanten in de warme boter in een grote braadpan op hevig vuur. Kruid met peper.
  • 4 Verdeel de sint-jakobsnoten over de borden, bestrooi met de hazelnoten en bedruip met een beetje vinaigrette.
  • 5 Dien meteen op met knapperig stokbrood. Serveer er de rest van de vinaigrette apart bij.

Sint-jakobssalade met hazelnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept