Hamburger mangochutney

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de helft rode ui, de peper, de look en de gember fijn. Snijd de mango in blokjes. Doe alles in een kleine pot met de gesmolten boter en bak 2 min. op een zacht vuurtje. Voeg limoensap bij naar smaak en doe ook het vocht van de gemberbokaal en twee in blokjes gesneden gemberbolletjes erbij. Laat 20 min. sudderen op een laag vuurtje.
  • 2 Was intussen de sla, snijd de tomaat in schijfjes en snipper de resterende halve rode ui.
  • 3 Verdeel de mangobereiding in tweeën en mix de helft. Meng vervolgens de gemixte helft met de ongemixte helft en kruid naar smaak.
  • 4 Verwarm eerst de broodjes en daarna de gekruide hamburgers in een grillpan. Leg er op het laatst de cheddarplakjes op.
  • 5 Bestrijk de broodjes met de lauwe chutney, leg er de hamburgers, de sla, de tomaten en de uiensnippers op en serveer onmiddellijk.

Hamburger mangochutney is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept