Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette

3
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met peper en zout. Giet het kokosnootpoeder uit op een bord.
  • 2 Snij de visfilets in stukken (verwijder eventuele graten). Kruid ze en haal ze door de bloem. Schud het teveel aan bloem af, wentel ze dan in de losgeklopte eieren en vervolgens in het kokosnootpoeder. Dek af en zet minstens 30 min. in de koelkast.
  • 3 Doe de gehakte uitjes in de beker van de mixer. Voeg de chilisaus, het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, de koriander en de look toe. Mix tot een gladde saus.
  • 4 Verwarm de olie in een wok of in de friteuse (180°C).
  • 5 Bak de gepaneerde filets enkele minuten in de warme olie en laat ze dan uitlekken op keukenpapier.
  • 6 Dien meteen op met de vinaigrette. Serveer met rijstnoedels en een salade van tomaten, komkommers en sojascheuten.

Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept