Ravioli van rode biet

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de gekookte en geschilde biet met de ricotta, de geraspte parmezaan, de ontkiemde en fijngehakte look, zout en zwarte peper.
  • 2 Spreid 1 vel Chinees raviolideeg uit over het werkblad.
  • 3 Leg in het midden ervan 1 koffielepel bietenvulling, bevochtig de randen met water en vouw een helft van het deeg over de andere helft waarbij je de randen stevig vastdrukt.
  • 4 Herhaal deze bewerking met de rest van de vulling.
  • 5 Merk op dat je de ravioli in dit stadium kan invriezen.
  • 6 Breng gezouten water aan de kook en dompel daarin in verschillende keren de ravioli gedurende 5 min.
  • 7 Haal de ravioli uit het het water met een schuimspaan.
  • 8 Dien de ravioli op overgoten met de gesmolten boter en bestrooi ze met nigellazaadjes.
  • 9 Zet een kommetje geraspte parmezaan op tafel.

Ravioli van rode biet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept