Roodbaars met chorizo en gestoofde groenten met rijst

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de fijngehakte ui aan in de olie in een sauteuse op zacht vuur. Voeg de in kleine blokjes gesneden courgettes toe, het geperste lookteentje en de Provençaalse kruiden. Laat 2 min. stoven op vrij hoog vuur, voeg dan de tomaten toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
  • 2 Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking, maar verminder de kooktijd voor de helft.
  • 3 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Controleer de visfilets op achtergebleven graatjes.
  • 4 Verdeel de goed uitgelekte rijst over een grote ovenschaal. Bedek met de groenten en leg er dan de lichtjes gekruide visfilets bovenop. Bedek de vis met de plakjes chorizo en zet 15 min. in de oven.
  • 5 Serveer warm.

Roodbaars met chorizo en gestoofde groenten met rijst is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept