Rosbief met wasabi en knapperige salade met soja

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de wasabi goed met de mayonaise, voeg dan de potjes yoghurt toe en de gehakte tuinkers. Meng en kruid af.
  • 2 Snij het stuk komkommer overlangs in twee. Verwijder de zaadjes met een parisiennelepel en snij het vruchtvlees in fijne plakjes. Doe ze in een slakom, voeg de sojascheuten toe en de gehakte spinazieblaadjes. Meng de olie met de sojasaus en het citroensap. Giet op de salade en meng.
  • 3 Schik de sneetjes rosbief op de borden, voeg de salade toe en dien meteen op. Serveer er de wasabisaus apart bij. Lekker met brood en pompoenpitten erbij.
  • 4 Afhankelijk van je smaak, kan je ook 1 afgestreken koffielepel griessuiker aan de sojavinaigrette toevoegen.

Rosbief met wasabi en knapperige salade met soja is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept