Vitello Tonnato I

6
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het gebraad in een kleine kookpan met dikke bodem. Voeg de groenten toe, de in schijfjes gesneden knoflookteentjes, de laurierblaadjes, de kruidnagel, de zwarte peper en de witte wijn.
  • 2 Voeg water toe tot het vlees net onderstaat. Doe hierbij de verkruimelde bouillonblokjes, dek de pan af en breng aan de kook. Laat 1 uur en 15 min. op zacht vuur sudderen. Laat het gebraad in de bouillon afkoelen.
  • 3 Haal het vlees uit de pan en zeef de bouillon.
  • 4 Laat de tonijn even uitlekken en doe in een smal recipiënt. Voeg de uitgelekte en grof gehakte ansjovisfilets toe, de mayonnaise en 8 cl bouillon. Mix tot een fijne saus. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met peper (zeker geen zout).
  • 5 Snij het vlees in dunne plakken en serveer koud met de tonijnsaus. Geef er een slaatje bij. Ideaal voor een buffet.

Vitello Tonnato I is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept