Salade met drie kazen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de azijn en de honing met de garde, kruid met peper en zout, voeg dan de mosterd en 5 eetlepels olijfolie toe. Klop nog 30 sec.
  • 2 Meng de ricotta, 1 eetlepel olijfolie, de bieslook en het basilicum en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Rooster de sneden stokbrood lichtjes en besmeer ze rijkelijk met de geitenkaas.
  • 4 Verwarm de ovengrill.
  • 5 Snij de halve camembert in 4 en wentel de driehoeken in het paneermeel.
  • 6 Verdeel de sla over 4 borden. Bedruip met wat vinaigrette en schep een dikke eetlepel van het ricottamengsel op elk bord.
  • 7 Laat de toasten met de geitenkaas en de camembertpunten bruinen onder de warme grill: de camembert moet net beginnen smelten. Verdeel over de borden en dien meteen op. Serveer de resterende vinaigrette apart.

Salade met drie kazen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept