Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kalfslapjes in reepjes. Verwarm de olie en een noot boter in een grote sauteerpan en bak er de reepjes in aan op hoog vuur. Giet ze af in een vergiet wanneer ze water beginnen vrij te geven, doe opnieuw een noot boter in de pan en bak de reepjes verder tot ze goudbruin zijn (verwijder opnieuw het water indien nodig). Kruid met peper en zout.
  • 2 Giet ondertussen de kalfsfond, de honing, de azijn en het bindmiddel in een steelpan. Roer met de garde en breng aan de kook. Voeg de gesnipperde uitjes toe en laat sudderen.
  • 3 Giet, wanneer het vlees mooi bruin gebakken is, de saus in de sauteerpan, meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer warm met een groene groente en wilde rijst.

Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse Kalfsreepjes
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsreepjes In Kaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept