Gegrilde makreel met gebakken druiven en dragon

6
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de druiven. Giet 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de druiven zachtjes gedurende 5 minuten. Voeg de honing, peper en zout toe en laat zachtjes smelten. Voeg de azijn toe, draai het vuur hoger en houd nog 5 minuten op het vuur. Haal vervolgens van het vuur, voeg de dragonblaadjes toe en meng voorzichtig.
  • 2 Verwijder de centrale graten uit de makreelfilets. Kruid ze met peper en zout. Strijk het vel van de makreelfilets in met olie en grill ze op de velkant gedurende 5 minuten. Dek af en laat nog 3 minuten garen op een zacht vuur.
  • 3 Serveer de makreelfilets met de gebakken druiven.

Gegrilde makreel met gebakken druiven en dragon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept