Fettuccine met walnoten en gorgonzola

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fettuccine beetgaar in licht gezouten, kokend water.
  • 2 Giet ondertussen de room in een steelpan, voeg de in stukjes gesneden gorgonzola toe en verwarm, af en toe roerend, op zacht vuur tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Hak ondertussen de walnoten grof en laat ze lichtjes roosteren in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
  • 4 Meng de uitgelekte deegwaren met de saus. Voeg de noten toe en de gehakte peterselie, meng even en serveer meteen met geraspte parmezaan.

Fettuccine met walnoten en gorgonzola is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
Hoofdgerecht
Bekijk recept