Feta Saganaki

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vinaigrette: meng de tapenade met de helft eetlepels olijfolie en de eetlepels azijn, breng op smaak met peper en zout en zet opzij.
  • 2 Snij de tomaten in kwartjes en de komkommer in plakjes, verdeel over de borden of leg op een grote schaal.
  • 3 Snij de blokken feta in twee. Snij elk stuk vervolgens middendoor (in de dikte). Wentel ze in de bloem.
  • 4 Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan met antikleef bodem en bak de plakken feta 1 min. aan elke kant.
  • 5 Leg ze op de rauwkost, kruid met peper en bestrooi met oregano. Dien meteen op, serveer de vinaigrette in een apart kommetje.
  • 6 Lekker met gegrild pitabrood.

Feta Saganaki is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Garnalen Saganaki
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampies Saganaki.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept