Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de peperkoek drogen in de oven op 100°C (ongeveer 1 uur). Verbrokkel.
  • 2 Bak de gevulde duiven (zie verpakking). Verhit de kippenbouillon en mix met de foie gras tot een gladde massa.
  • 3 Warm de aardappelpuree op en voeg enkele druppels truffelolie toe om af te werken.
  • 4 Serveer de duiven met aardappelpuree en foiegrassaus. Bestrooi ten slotte met peperkoekcrumble.

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept