Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de lamsmignonnettes aan beide zijden snel goudbruin in de olijfolie in een grote braadpan op vrij hoog vuur. Neem ze eruit en verwijder het vrijgekomen braadvet.
  • 2 Doe de gezouten boter, het paneermeel, de peterselie en de geperste knoflooktenen in de pan. Verwarm tot de boter gesmolten is, voeg dan het vlees toe en laat alles goudbruin stoven op middelhoog vuur.
  • 3 Kruid met peper en serveer meteen met gegratineerde aardappelen en seizoensgroenten.

Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbrochettes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers Met Knoflookboter
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Scampies In Lookboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen fricassee
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept