Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steeltjes van de koriander. Houd ze apart.
  • 2 Hak de korianderblaadjes fijn met de keukenrobot.
  • 3 Doe ze in een kom met de mayonaise, olie, paprika, harissa en een snuifje zout. Meng het geheel zorgvuldig.
  • 4 Leg de koriandersteeltjes in een stoommandje. Leg daarop de kabeljauwsneden. Kruid met zout en peper.
  • 5 Stoom ze 12 à 15 minuten. Leg ze op verwarmde borden en serveer de mayonaise apart.

Gestoomde kabeljauw in koriandermayonaise met harissa is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept