Lamskoteletten op z’n Jamaicaans

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gember en de schil van 1 limoen.
  • 2 Doe ze in de beker van de hakmolen en voeg het sap van de geraspte limoen toe, de yoghurt, de sambal, de cassonade, de mosterd, het vierkruidenpoeder, de geperste knoflooktenen, 2 eetlepels koriander, een halve fijngesneden rode ui, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.
  • 3 Laat fijnmalen tot een homogeen mengsel.
  • 4 Leg de lamskoteletten in een grote schaal, omhul ze goed met de marinade, dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 5 Snij de ontpitte tomaat en het vruchtvlees van de mango in heel kleine blokjes.
  • 6 Doe er de fijngesnipperde, resterende halve ui bij, 2 eetlepels koriander, het sap van 1 limoen, peper en zout.
  • 7 Meng goed en zet minstens 2 uur in koelkast.
  • 8 Laat de lamskoteletten uitlekken, smeer ze lichtjes in met olie en gril ze snel op de barbecue.
  • 9 Serveer met de salsa.

Lamskoteletten op z’n Jamaicaans is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische kipspiesjes met kokosrijst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad Op Z'n Jamaicaans
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaans Varkensvlees Met Piment
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept