Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de kalfslapjes met mosterd en bestrooi met grof gemalen peper. Laat ze bruinen voor ongeveer tien minuten, op middelhoog vuur in een pan met 1 eetlepel olie.
  • 2 Bruin ondertussen de champignons in een andere pan met 1 eetlepel olie en de geperste teentjes knoflook.
  • 3 Haal de kalfslapjes uit de pan. Kook de aangebakken saus los met de balsamicoazijn. Voeg de room toe en laat gedurende 1 minuut sudderen. Leg de medaillons terug in de saus en kruid ze.
  • 4 Dien heet op, met de champignons, bestrooid met bieslook. Dien op samen met verse pasta of aardappelpuree.

Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met een mosterdkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met mosterdkorstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensnitsel Met Kaas-Mosterdkorstje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad In Mosterdkorstje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept