Salade van kip met druiven en kerrievinaigrette

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kipfilets snel aan alle kanten mooi bruinbakken in de olie in een kleine sauteerpan. Overgiet met 25 cl warme bouillon (water + blokje). Zet een deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuur sudderen. Laat ze in de bouillon afkoelen.
  • 2 Snij, ondertussen, de sla fijn, spoel en zwier droog. Verdeel over 4 borden. Voeg de afgeriste druiven toe, de fijngesneden selder en de in schijfjes gesneden kip. Bestrooi met de fijngehakte noten.
  • 3 Meng de kerriesaus met 5 cl afgekoelde bouillon.
  • 4 Dien koel op en serveer de saus apart.

Salade van kip met druiven en kerrievinaigrette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbonbons Met Kerrieviaigrette
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept