Crumble met rode vruchten en speculaas

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Neem 6 schaaltjes voor crème brûlée en bedek de bodem van elk schaaltje met ½ eetlepel gemalen amandelen.
  • 3 Doe het fruit in een kom. Als je voor kersen kiest, halveer ze dan en haal er de pit uit, snij ook braambessen in
  • 2 Voeg 50 g kandijsuiker toe, meng goed en verdeel over de schaaltjes.
  • 4 Verkruimel de speculaaskoekjes en doe ze met de bloem, 100 g kandijsuiker en de in kleine stukjes gesneden boter in een kom. Meng met de vingertoppen en verbrokkel tot kruimels (zeker geen bol deeg). Verdeel over het fruit.
  • 5 Bak 25 min in de oven.
  • 6 Serveer warm met een bol vanille-ijs, lauw met wat vanillesaus of koud zonder iets bij.

Crumble met rode vruchten en speculaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept