Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet

2
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Alle ingrediënten van de kruidensiroop in een kom doen en tot het kookpunt brengen.
  • 2 10 minuten laten doorkoken en er de ananasschijfjes in leggen, 15 minuten laten koken.
  • 3 De ananasschijfjes verwijderen, het sap filteren en fris zetten.
  • 4 De chocolademoelleux opwarmen in de oven.
  • 5 De ananasschijfjes in een diep bord schikken, een beetje kruidensap over gieten.
  • 6 De moelleux, sorbet en muntblaadjes eraan toevoegen.

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ijsdessert Met Vruchten
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tutti Frutti-Sinaasappelsorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept