Turkse spaghetti

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng voor de spaghetti gezouten water aan de kook in een grote kookpot.
  • 2 Doe het vlees met de olie in een grote braadpan. Voeg de in blokjes gesneden paprika toe, de fijngesnipperde ui en de geperste knoflooktenen. Braad aan op vrij hoog vuur en roer het gehakt los met een spatel. Bestrooi, wanneer alles lichtbruin gebakken is, met kaneel en paprika, meng 1 min., doe er 25 cl water bij en het verkruimelde halve bouillonblokje. Laat ongeveer 5 min. zacht sudderen.
  • 3 Meng, ondertussen, de potjes yoghurt met de munt, de peterselie, peper en zout.
  • 4 Breng de saus op smaak met peper en zout en giet de al dente gekookte spaghetti af.
  • 5 Dien de spaghetti op met de saus en een beetje yoghurt. Om meteen van te eten.

Turkse spaghetti is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept