Vleesbrood met oregano en specerijen

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Pel en snipper de uien fijn.
  • 2 Neem een kom en meng er zorgvuldig het gehakt in met de tomatensaus, de oregano, de gesnipperde uien, de geperste look, de muskaatnoot, de cayennepeper, 6 eetlepels paneermeel, zout en peper.
  • 3 Verdeel de bereiding in twee en maak er 2 kleine vleesbroden van. Leg ze in een lichtjes geoliede ovenschotel en zet 20 min. in de oven. Voeg dan de met olijfolie ingesmeerde kerstomaten toe. Laat nog 20 min. bakken.
  • 4 Snij de vleesbroden in plakjes en serveer warm met de tomaten. Je kan ook de rest van de bokaal tomatensaus opwarmen en serveren. Dien alles op met een salade en pasta of aardappelpuree met olijfolie.

Vleesbrood met oregano en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiders vleesbrood
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept