Visterrine met kappertjes en dragon
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
8
timer
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
300 g bloemige aardappelen
cayennepeper
2 soeplepels gehakte dragon
geraspte nootmuskaat
40 g kappertjes
4 eieren
300 g kwark met 0% of 20% vet
100 g roze of grijze garnalen
1 l visbouillon
600 g visfilet (kabeljauw, wijting, koolvis, enz.)
Bereiding
Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en laat ze 15 minuten koken in de kruidenbouillon.
Giet ze af en stamp ze fijn. Snij de visfilets in dikke blokjes en maak er een fijne puree van met een keukenrobot.
Meng de aardappel- en vispuree, de eieren, de kwark, de dragon, de kappertjes, de garnalen, zout, peper, nootmuskaat en cayennepeper naar eigen smaak.
Doe het gerecht in een cakevorm die vooraf met boter ingewreven is en zet het 1 uur warmwaterbad, in de oven op thermostaatstand 6-7 (200°C).
Laat wat afkoelen, haal de terrine uit de vorm, leg ze op een dienblad en dien ze in dikke schijfjes op.
Visterrine met kappertjes en dragon is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus »
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel »
Mosselsalade met dragon-moussaise »
Omelet met paddenstoelen »
Japanse Visterrine Met Rettich. »
Visterrine Met Noorse Zalm »
Visterrine met kruidensausje »
Visterrine met scampi's »